Back on Track..

Hé gelukkig.. ook de salons mochten weer open, eerder dan ik had verwacht, maar wat ís het fijn om iedereen weer in goede gezondheid te mogen ontvangen in de salon!

De eerste weken zijn heerlijk druk geweest! Het was soms even zoeken naar wat nou handig was qua tijden tussen afspraken i.v.m. schoonmaken en het zorgen dat er zo min mogelijk mensen tegelijk in de salon aanwezig zijn.

Het is een gedoe’tje, maargoed ook gedoetjes wennen 😉

Inmiddels is het allemaal gewend, in plaats van de ‘heeeerlijke’ kappersgeurtjes wordt je nu verwelkomt door de ‘heeeeeerlijke’ geur van Dettol en andere desifectanten.. bij binnenkomst handen desinfecteren, en na de behandeling gaat het gereedschap in de desinfectant, de kapmantel, zitplaats en andere oppervlakken worden gedesinfecteerd, en ik kan weer door…(de plastic wegwerp kapmantels heb ik in de wilgen gehangen.. dit leek een perfecte oplossing, maar in de praktijk was dit toch verre van perfect..klanten die peentjes zweten onder zo’n ding.. dat leek me nou ook niet bepaald hygiënisch..)

De grootste drukte is geweest nu, dus de mogelijkheid om weer gewoon zelf een afspraak te plannen heb ik weer geactiveerd, dit kan via deze site door hier te klikken, of via de Facebook site, op de ‘knop’ Nu Boeken.

Natuurlijk is het ook gewoon mogelijk om telefonisch een afspraak te maken!

Uiteraard geld nog steeds, bij klachten, annuleer de afspraak, en maak een nieuwe afspraak wanneer je klachtenvrij bent.. niet alleen voor mij en mijn naasten, maar ook zéker voor de klanten die na je komen… (en hun naasten natuurlijk!)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *