Helden van Martijn

Stichting Helden van Martijn

Toen ik de verhalen op de site begon te lezen kon ik alleen maar denken..’dit zal je maar gebeuren…’ het is altijd vreselijk als je hoort dat iemand ongeneeslijk ziek is, vaak is het een soort van ‘ver van m’n bed’ iedereen zal dit herkennen, maar sinds wij de ouders zijn van 2 prachtige meisjes gaan dit soort verhalen me nauw aan het hart, en zeker als blijkt dat het gaat om de papa van twee kindjes van ‘onze’ school.’ je wil toch dat die prachtige mannetjes zo lang mogelijk van hun papa kunnen genieten!!!

Daarom wil ik Helden van Martijn steunen door te helpen geld in te zamelen, zodat de behandeling om ALS te vertragen bekostigd kan worden.

 

“Martijn (39) woont in De Wijk, samen met zijn vrouw Eveline en zoontjes Jurriën (6) en Yannick (4).

Sinds Helden van Martijneind 2015 weet Martijn dat hij ALS heeft. ALS (amyotrofische laterale sclerose) is een ingrijpende ziekte waarbij de spieren één voor één uitvallen, tot uiteindelijk ook de ademhalingsspieren worden aangetast.
De gezondheid van Martijn is sinds de diagnose verder achteruit gegaan. Medicijnen tegen ALS zijn er niet. Gelukkig wordt er heel veel onderzoek gedaan naar ALS en naar behandelmethoden. En er gloort hoop. Weliswaar gaat het om een experimentele behandeling en is het allerminst zeker dat Martijn weer zal kunnen lopen. Toch bestaat de kans dat het medicijn het ziekteproces vertraagt. Dat is reden genoeg om alles op alles te zetten het geld bij elkaar te krijgen voor deze behandeling. De behandeling is erg duur en er is geen verzekering die dit vergoedt..” (www.heldenvanmartijn.nl

Daarom wil ik jullie leren vlechten & opsteken

voor de Helden van Martijn

Op Maandag 11 Juni organiseer ik in overleg met stichting Helden van Martijn, een Workshop vlechten & opsteken bij mij in de salon om geld in te zamelen.

Tijdens deze workshop leer je hoe je een mooie vlecht kan maken, of om op een gemakkelijke snelle manier de haren van je dochter (..of moeder, nichtje, buurvrouw, buurmeisje,  of wie dan ook…) leuk op te steken.

Dus, lijkt het je leuk om te leren iets handiger te worden met haar? En wil je stichting Helden van Martijn steunen? Geef je op, en ik ga het je leren!

Wanneer, Hoe, Waar?

  • Maandag 11 Juni 2018, 19:30 uur.
  • Neem een model met (half) lang haar mee. (als dit niet lukt maar je wil toch graag meedoen, schroom niet, mail me gewoon, dan kijk ik of ik een model regelen kan)
  • De kosten zijn €12,50 p.p. (modellen hoeven niet te betalen) dit is incl. materialen, en natuurlijk een lekker bakje koffie of thee.
  • Voor opgave Bel: 06-14125453 of stuur een mail 
  • Adres:Kapsalon Haar.Werk,  Molenstraat 38A , De Wijk 

 

Ik hoop op veel opgave, zodat we met z’n allen een mooi bedrag kunnen ophalen om dit gezin te helpen zo lang mogelijk van elkaar te kunnen genieten!

Groet, Cindy

 

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *