Over Mij

Wie ben ik? mijn naam is Cindy Luchies..

…hairstylist, en trotse eigenaresse van kapsalon HAAR.WERK

kapsalon in De Wijk

 

Al zo lang ik me kan heugen wilde ik kapster worden, al mijn poppen en Barbie’s waren dan ook voorzien van een “prachtig” kort kapsel..
toen ik klaar was met de middelbare school was het dus ook geen moeilijke keuze wat ik daarna ging doen, de kappersopleiding natuurlijk!
Inmiddels was ik al een jaar werkzaam als weekend/vakantiehulp bij een salon, waar ik later ook mijn opleiding als BBL’er mocht gaan volgen. Cindy Luchies
Werken én leren dus, dat paste bij mij, in de praktijk bezig zijn met wat je het allerleukst vind!

Inmiddels ben ik al heel wat jaren werkzaam in het kappersvak, en heb ik op meerdere vlakken ervaring in het kappersvak opgedaan, het werd nu tijd voor een nieuwe ervaring, namelijk mijn eigen salon! en dat is gelukt!

Het blijft leuk om klanten blij te maken met hun haar en ze met een goed gevoel de salon uit te laten lopen, daarom vind ik het ook zo fijn om in een kleinschalige salon aan het werk te zijn, het persoonlijke contact en de aandacht voor mensen komt dan echt aan bod, hierdoor leer je de mensen beter kennen, en weet je snel wat iemand wel, of niet mooi vind.

Ik streef ernaar om mezelf steeds weer te verbeteren en op de hoogte te blijven van de nieuwste haarmode trends, door middel van diverse trainingen, cursussen en shows, en voor de toekomst heb ik nog genoeg ideeën over het uitbreiden van mijn diensten.

Zo genoeg over mij,

Wie meer weten wil, is van harte uitgenodigd om onder het genot van een lekker kopje koffie mijn kappers skills beter te leren kennen, om daarna met een prachtig kapsel de deur weer uit te gaan!

Hartelijke Groet, Cindy Luchies

terug naar begin