Tijdelijke sluiting in verband met het Corona-virus verlengd….

Helaas is vanavond (21 april 2020) tijdens de persconferentie duidelijk geworden dat de maatregelen voor contactberoepen voorlopig verlengd worden tot 20 Mei 2020…

Nóg langer niet naar de kapper, schoonheidsspecialist, nagelstylist en pedicure..

Ik heb op de site de functie om online een afspraak te kunnen maken dus ook tijdelijk uitgezet, dit zal ik ook na her-opening naar alle waarschijnlijkheid zo laten, zodat ik zelf de afspraken telefonisch in kan plannen, op die manier weet ik zeker dat ik aan de dán geldende maatregelen en eissen kan voldoen.

Mocht je producten nodig zijn, bel of app me dan even, dan kunnen we een afspraak maken wanneer dit opgehaald kan worden, eventueel kan ik de producten in overleg ook langsbrengen.

En dan, je uitgroei…. ik snap zeer zeker dat die uitgroei heel erg kan gaan irriteren… tot nu toe heb ik geen reclame gemaakt voor de verkoop van uitgroei-kitjes, dit heb ik ook met een reden gedaan, namelijk, het zelf kleuren is nou eenmaal niet zo gemakkelijk, én vaak gebruik ik meerdere kleuren voor jouw behandeling.

Maar ik snap uiteraard ook dat het nu allemaal wel heel erg lang duurt, en om te voorkomen dat jullie kleurpakjes van de drogist gaan halen, wil ik voor jullie deze service nu toch ook aan gaan bieden, echter wel, ALLEEN voor vaste klanten, van wie de kleur bij mij bekend is.

Het kleuren met de pakjes van de drogist kan zorgen voor veel kleurverschillen, en poreus haar, waardoor we na deze crisis waarschijnlijk een boel ‘herstelwerk’ moeten gaan uitvoeren.. slecht voor je haar, én je portemonnee…

Dus laat het me weten, dan maak ik een kitje voor je klaar, en maken we een afspraak wanneer deze opgehaald of bezorgd kan worden.

voor nu, STAY SAFE! en we wachten 20 Mei met smart af…

Liefs Cindy

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *